2016-02-12 14:34Bloggpost

"Det var både tänkvärt och lite skrämmande"

null

Utan kvalificerade säljare stannar Sverige. Det var rubriken på Säljarnas frukostseminarium i Malmö den 11 februari. Föreläsare var säljtränaren Henrik Mannerstråle.

En av deltagarna var Emma Ohlin. Så här berättar hon:

"Under en timme föreläser Henrik Mannerstråle om hur man på bästa sätt kan vässa sin roll som säljare i en ständigt föränderlig värld. Mannerstråle hinner bjuda på både intressanta fakta och personliga anekdoter som både engagerar och underhåller. Han presenterar avslappnat statistik och problem kring att försäljningsbranschen blir mer komplex. Det är tänkvärt och till viss del skrämmande.

Mannerstråle är kanske lite för generös när det kommer till att konversera med sin publik eftersom det gör att föreläsningen tenderar att bli en öppen diskussion som tar tid från den redan snäva tidsramen. Men så tar föreläsningen en vändning, och Mannerstråle styr fokus mot framtiden och ger värdefulla råd och egna rekommendationer."

Det finns en chans till att lyssna på Henrik Mannerstråle. Den 7 april föreläser han i Jönköping. Tid och plats hittar du i Säljarnas kalendarium.


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.