2021-06-01 12:26Nyheter

Efter regn kommer solenergi

Cellsolar Nordic AB rekryterar Joackim Dyhre med över 30 års erfarenhet i säljbranschen till rollen som distriktsansvarig säljare i västra Sverige.

Joackim har bland annat tidigare varit sälj och marknadsansvarig på Jörgensen industrielektronik AB samt teknisk säljare av radiostyrningar hos Tele Radio Sverige över hela landet.

 

Dyhre såg sig för nya utmaningar när coronapandemin plötsligt slog till. Under jobbsökandet ryckte han in i vården och efter ett tufft år av jobbsökande vill han nu inspirera andra att inte ge upp trots att det kan kännas tungt.

 

  • Det är viktigt att se utanför sin comfortzone och se möjligheterna med att våga prova någonting nytt, att inte ge upp oavsett hur många nej som kommer längst vägen, säger Joackim Dyhre.

 

  • Jag känner mig varmt välkommen till Cellsolar Nordic AB och vill lyfta chefer som ger sina säljare orden ”Det är okej att göra fel”, jag tror att det är en nyckel till positiva resultat, fortsätter Joackim Dyhre.

 

Cellsolar Nordic AB erbjuder bland annat solceller och laddboxar till elbilar med målet att skapa en framtid av fossila bränslen. 

 

  •  Det känns utmanande och spännande att ta mig an min nya roll. Jag ser möjligheter till att utvecklas i en bransch som växer otroligt mycket med fokus på framtiden. Jag ser fram emot att ta med mina styrkor som säljare in i min nya roll. För mig känns det lätt att anpassa mig i miljöer likt en kameleont och att skapa goda och långa relationer till mina kunder, säger Joackim Dyhre.

 

 


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.