2016-11-15 09:21Nyheter

Juristförsäkring som förmån hos Säljarnas

null

Den 1 januari 2017 introducerar Säljarnas Riksförbund, i samarbete med HELP försäkring, en juristförsäkring som en ny förmån för våra medlemmar, som kompletterar den arbetsrättsliga hjälp du får utav våra egna jurister.

Juristförsäkringen täcker de viktigaste rättsområdena inom privatjuridik och ger medlemmar och deras familjer tillgång till jurist, oavsett om det gäller juridisk rådgivning eller tvistelösning.

Det är viktigt att stänga av jobbet och fylla på med energi under helger, kvällar och på semestern. Alla vet inte och orkar inte engagera sig i vad de behöver. Framförallt inte när det kommer till privatjuridik.

Få har tiden, pengarna och orken att tillvarata sina rättigheter i en skilsmässa, vårdnadstvist eller med den där krånglande hantverkare och ohederliga teleoperatören.

Du behöver inte tänka på kostnaden eller använda din tid. HELP driver ärenden och tillvaratar dina rättigheter, så att du har tid att vara chef, god vän och förälder!

HELP ger dig en privatjurist som skriver dina avtal, ger dig råd om juridik och står upp för dig i tvister – hela vägen.

Som medlem i Säljarnas har du möjlighet att försäkra dig hos HELP Försäkring för bara 40 kronor i månaden.

HELPs jurister finns endast ett samtal bort och du slipper oroa dig över dyra juristkostnader. HELP fakturerar nämligen inte för deras arbete, det täcks av försäkringen.

Du som medlem i Säljarnas får hem mer information i brevlådan om den nya försäkringen. Du kan också läsa mer på www.helpforsakring.se/saljarnas eller kontakta oss så berättar vi mer.


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.