2017-01-03 10:30Nyheter

Säljarnas bjuder in till frukostseminarium - Bästa säljresultat med smart retorik med Jennie Wannfors

null

I januari och februari bjuder Säljarnas in till fyra frukostseminarier på temat ”Bästa säljresultat med smart retorik”, tillsammans med föreläsaren Jennie Wannfors. Seminarierna erbjuds i Malmö, Göteborg, Umeå och Stockholm.

Hur kan jag förbereda mig och min presentation så jag är beredd även om kundmötet plötsligt får ändrade förutsättningar? Hur kan jag parera min talarångest och ge en närvarande och säljande presentation trots bultande hjärta och tunghäfta? Och hur kan jag med mitt kroppsspråk förbättra möjligheterna till affär med kunden?

Som säljare är din uppgift att skapa ändamålsenlig kommunikation för att hjälpa kunden se vilka problem du löser. Om ditt kroppsspråk eller dina presentationsfärdigheter tynger ditt budskap och säger något annat än vad du avsåg, riskerar du kundens förtroende och kan tappa affärer i onödan. När du använder retorikens möjligheter för att förbättra relationen med dina kunder är det lättare att möta och tillgodose deras behov, oavsett om det handlar om trovärdighet, fakta eller känslor.

Det här frukostseminariet ger dig verktyg att smart och tidsbesparande förbereda varje presentation som om du skulle träffa ledningsgruppen, att se nervositet för vad den egentligen är och hantera din roll i presentationen med kroppsspråklig och verbal elegans. Du utvecklar din säljretorik och går därifrån inspirerad, engagerad och med nya idéer.

Jennie Wannfors är en kreativ, strukturerad och innovativ föreläsare och workshopledare som med 13 års erfarenhet guidar dig till smart användning av retorikens verktyg. Hon har hjälpt över 2500 personer att få självförtroende i talarsituationen, och hennes kunder inkluderar bl a Fortum, Berghs school of communications och Peak Performance. Hon driver sedan 2003 bolaget Tala Tydligt och har också tagit fram övningskort i presentationsteknik som går att köpa på bl a bokus.com.

-Det finns ingen kunskap som utvecklar människor så mycket på så kort tid som retorik, säger Jennie Wannfors.

Datum och plats

31/1 - Malmö, Clarion Collection Hotel Temperance - Läs mer och anmäl dig
1/2 - Göteborg, Comfort Hotel Göteborg - Läs mer och anmäl dig
15/2 – Umeå, Dohi Venture - Läs mer och anmäl dig
16/2 - Stockholm, BioRio - Läs mer och anmäl dig


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.