2012-06-29 11:24Pressmeddelande

Åtta kända sälj- och marknadsprofiler twittrar för Säljarnas i sommar!

null

Från den 9:e juli till den 1:a augusti tar Säljarnas Sommartwittrare plats i twitterflödet. Det innebär att Säljarnas under dessa dagar lånar ut twitterkontot till kända profiler inom sälj- och marknadsbranschen som med fria tyglar kommer att twittra om allt ifrån vad som händer just nu i deras vardag, till heta säljtips och anekdoter.

Säljarnas Sommartwitterschema

2-8 juli
Almedalsveckan
Säljarnas är på plats i Visby och twittrar direkt från politikerveckan i Almedalen. 

 

9-11 juli
Max Söderpalm
Säljcoach, försäljningschef och företagsledare 


12-14 juli
Karin Klerfelt
Entreprenör, inspiratör och författare

 

15-17 juli
Björn Strid
Säljcoach, utbildare och toppsäljare 


18-20 juli
Eva Hyllstam
Coach, föreläsare, författare 


21-23 juli
Göran Adlén
Trendanalytiker, konsult och författare
 


24-26 juli
Annika R Malmberg
Utbildare, föreläsare och författare 


27-29 juli
Rickard Cox
Utbildare och seniorkonsult på Mercuri International 


30 juli-1 augusti
Therese Albrechtson
 Entreprenör, författare och inspiratör 

Fakta om yrkesförbundet Säljarnas  

Säljarnas är ett politiskt oberoende yrkesförbund med fackliga rättigheter för alla som arbetar med försäljning eller marknadsföring, såväl anställda som egenföretagare.  Förbundet är specialiserade på villkor, avtal och frågor som gäller just dessa yrkesgrupper. Säljarnas arbetar aktivt för att hjälpa och utveckla medlemmarna i deras yrkesroller. Förbundets mål är att flytta fram säljarnas och marknadsförarnas positioner i samhället.


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.