2017-05-17 15:26Pressmeddelande

Chef tar över tidningen Säljaren!

null

Chef fortsätter växa och utökar satsningen på uppdragspublicering. Nytt avtal har tecknats om produktion av Säljarnas medlemstidning, som kommer sex gånger per år. Chefredaktör blir Linda Newnham, med en gedigen bakgrund från bland annat Bonnier Tidskrifter. Linda blir också ansvarig utgivare.

Första numret i Chefs regi kommer i september.

- Det här känns så spännande! Att skriva utmanande, kunnigt och lustfyllt om hela ämnet försäljning känns angeläget. Det blir ett starkt tillskott för vår kundtidnings-avdelning säger Cissi Elwin, publisher på Chef.

Säljarnas Riksförbunds ordförande Jan Zetterström har senaste året drivit en vitaliseringsprocess av förbundet. I samband med det insåg förbundet att en förnyelse var nödvändig även av medlemstidningen.

- När vi hade beslutat att lägga ut produktionen var det naturligt för oss att diskutera ett samarbete med Chef. Den stora vinsten för oss är en professionell redaktion som kommer att skriva om de frågor vi driver, det blir en kostnadsbesparing och ett ”nytt ansikte” på tidningen. Det här samarbetet känns mer än bra, säger Jan Zetterström.

För mer information:

Jan Zetterström, ordförande Säljarnas 072-726 63 53
Unn Edberg, vice vd Chef 072-2459871

Säljarnas Riksförbund är medlemsorganisationen som är specialiserad på den individuella säljarens förutsättningar och utmaningar. Med ledorden affärsmässighet, tillhörighet och trygghet drivs verksamheten över hela Sverige. Säljarnas har 10 lokalavdelningar med huvudkontor och juristavdelning i Stockholm. Vi är ett opolitiskt riksförbund med fackliga rättigheter och kollektivavtal anpassat för säljare. Besök oss gärna på www.saljarnas.se för mer information.

Chef är ett modernt medieföretag som gör Nordens största ledarskapstidning på papper och webb. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer. Vi har dessutom flera stora årliga evenemang och ger ut Chefboken. Chef ligger i framkant i den digitala utvecklingen av tidskriftsbranschen med Chef.se tillsammans med Chef Premium.


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.