2012-10-24 11:22Pressmeddelande

Hyundai I40 årets tjänstebil 2012

null

Valet av årets tjänstebil inger en modern design som talar direkt till känslorna. Formskönt yttre och en innovativ förarmiljö i kombination med frikostiga förvaringsutrymmen och ett stort och funktionellt bagageutrymme.
Ett extra plus för backkamera i backspegeln med en klar och tydlig bild som även visar säkerhetszoner. Dessutom har den valda bilen en behaglig och trygg körkänsla. Som extra innovativt upplevdes eluppvärmd ratt och ett eluppvärmt baksäte. Bilen är prisvärd med ett generöst garantipaket som bl.a. innefattar 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka.  Den valda tjänstebilen är, kanske något förvånande, Hyundai I40.

 - Testet är inte som de flesta andra biltester, menar Säljarnas ordförande Lennart Svahn. Våra tester utgår främst ifrån Säljarens yrkesbehov och fokuserar inte enbart på prestanda utan utgår mer ifrån det mänskliga perspektivet.

Bilarna som testats är volymbilar som är vanligast bland Säljarnas medlemmar, eftersom inköpspris, servicekostnader och totalekonomi är viktiga kriterier vid valet av tjänstebil.

Presskontakter

Lennart Svahn, Förbundsordförande
Telefon 072-726 63 53
Mailadress: lennart.svahn@saljarnas.com

Marina Mickelsson, Marknadsansvarig
Telefon 08-617 02 13 eller 070-397 4972
Mailadress: marina.mickelsson@saljarnas.com

Fakta om yrkesförbundet Säljarnas  

Säljarnas är ett politiskt oberoende yrkesförbund med fackliga rättigheter för alla som arbetar med försäljning eller marknadsföring, såväl anställda som egenföretagare.  Förbundet är specialiserade på villkor, avtal och frågor som gäller just dessa yrkesgrupper. Säljarnas arbetar aktivt för att hjälpa och utveckla medlemmarna i deras yrkesroller. Förbundets mål är att flytta fram säljarnas och marknadsförarnas positioner i samhället.


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.