2016-07-26 09:04Pressmeddelande

Säljarnas bjuder in till frukostseminarium - LinkedIn som säljverktyg med Olle Leckne

null

Som säljare lever man i en allt mer digital vardag. En av trenderna, som exploderat de senaste åren, är social selling – att via sociala nätverk hitta nya kunder. En stor plattform för detta är LinkedIn, som växer kraftigt och det inte bara i Sverige. Tillsammans med LinkedIn-experten Olle Leckne bjuder därför Säljarnas i augusti in till frukostseminarium, för att du som säljare ska kunna se nya sätt att hitta kunder, via just LinkedIn.

Under augusti bjuder vi på Säljarnas Riksförbund in alla våra medlemmar till ett frukostseminarium med LinkedIn-experten Olle Leckne. Seminarierna kommer att hållas i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall och kommer att fokusera på LinkedIn som säljverktyg.

- Sociala nätverk kommer att spela en allt större roll i framtiden när det kommer till att hitta nya kunder, säger Jan Zetterström, förbundsordförande i Säljarnas Riksförbund. Därför är vi övertygade om att det här är kunskaper som är viktiga att ha och vi är därför mycket glada över att kunna erbjuda denna föreläsning för våra medlemmar.

Olle Leckne arbetar som säljare och har använt LinkedIn som ett verktyg att hitta nya kunder i mer än 12 år. Han är också grundare till utbildningsföretaget LinkedInexpert (linkedinexpert.se) som utbildat hundratals i Social selling och LinkedIn för affärer. Hans föreläsning kommer att fokusera på att sälja mer genom att lära sig använda det sociala nätverket. Det blir ett seminarium om hur förutsättningarna för sälj och marknadsföring har förändrats och vilka möjligheter och utmaningar det innebär.

- Många upplever att mötesbokning har blivit tuffare eftersom folk är så upptagna nu för tiden, jag vill bidra med goda alternativ till kalla samtal, berättar Olle Leckne. Jag ser fram emot att träffa Sveriges säljare och bidra med ett värdefullt verktyg, LinkedIn.

Frukostseminariet LinkedIn som säljverktyg med Olle Leckne kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.

Läs även Olle Lecknes social selling-skola i vår medlemstidning Säljaren:
Del 1 – Sluta sälj och få mer sålt
Del 2 – Mät din säljande förmåga

Datum
Malmö, Clarion Collection Hotel Temperance (Engelbrektsgatan 16) – tisdag 23 augusti 2016
Göteborg, Quality Hotel Panorama (Eklandagatan 51-53) – onsdag 24 augusti 2016
Stockholm, Clarion Hotel Amaranten (Kungsholmsgatan 31) – tisdag 30 augusti 2016
Sundsvall, Quality Hotel Sundsvall (Esplanaden 29) – onsdag 31 augusti 2016

Klicka här för att komma till anmälan.

Fakta om yrkesförbundet Säljarnas  

Säljarnas är ett politiskt oberoende yrkesförbund med fackliga rättigheter för alla som arbetar med försäljning eller marknadsföring, såväl anställda som egenföretagare.  Förbundet är specialiserade på villkor, avtal och frågor som gäller just dessa yrkesgrupper. Säljarnas arbetar aktivt för att hjälpa och utveckla medlemmarna i deras yrkesroller. Förbundets mål är att flytta fram säljarnas och marknadsförarnas positioner i samhället.


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.