2016-09-05 11:10Pressmeddelande

Säljarnas bjuder in till frukostseminarium – Ditt varumärke som säljverktyg med Anna-Karin Lingham

null

I september och oktober bjuder Säljarnas Riksförbund in till 4 frukostseminarier på temat ”Ditt varumärke som säljverktyg”, föreläsare är varumärkesexperten Anna-Karin Lingham. Det handlar om att allt du gör, säger och utstrålar har betydelse för hur du uppfattas och vilka säljresultat du får. Det handlar inte bara om ytan – utseendet, bilen, prylarna. Du behöver först och främst bli medveten om dina egna mål och värderingar.

Anna-Karin Lingham är varumärkesexpert, talare och inspiratör med lång erfarenhet av ledande roller inom stora företag. I september och oktober föreläser hon under Säljarnas frukostseminarier i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund.

- Jag brinner för att skapa förutsättningar för goda resultat genom ett medvetet varumärkesarbete för såväl medarbetare som företag, berättar hon. Allt du gör, säger och utstrålar har betydelse för hur du uppfattas och vilka säljresultat du får. Det handlar inte bara om ytan – utseendet, bilen, prylarna. Du behöver först och främst bli medveten om dina egna mål och värderingar. Då kan du stärka ditt personliga varumärke inifrån och ut.

Under sin föreläsning kommer Anna-Karin att fokusera på det faktum att ju tydligare och mer trovärdig bild omgivningen får av dig, desto större är sannolikheten att du skapar goda resultat på din väg framåt. Hon delar också med sig utav verktyg och insikter som hjälper dig som säljare på din egen varumärkesresa.

- Vi lägger väldigt mycket resurser på värdegrund, image och varumärken i våra företag, Anna-Karin leder oss vidare till en personlig nivå, hur du kan ta ansvar för och utveckla det intryck du ger säger Jan Zetterström, förbundsordförande för Säljarnas Riksförbund. Ditt personliga varumärke är ett verktyg som både kan hjälpa och stjälpa en försäljning, därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda denna föreläsning för våra medlemmar.

Frukostseminariet ”Ditt varumärke som säljverktyg” med Anna-Karin Lingham kostar 295 kronor att gå på. Är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt och går utan kostnad på seminariet.

Datum och anmälan

Göteborg, Quality Hotel Panorama (Eklandagatan 51-53) – onsdag 21 september 2016
Malmö, Clarion Collection Hotel Temperance (Engelbrektsgatan 16) – torsdag 22 september 2016
Östersund, Clarion Hotel Grand (Prästgatan 16) – tisdag 4 oktober 2016
Stockholm, Clarion Hotel Amaranten (Kungsholmsgatan 31) – onsdag 5 oktober 2016

Fakta om Säljarnas  

Säljarnas är ett politiskt oberoende yrkesförbund med fackliga rättigheter för alla som arbetar med försäljning eller marknadsföring, såväl anställda som egenföretagare.  Förbundet är specialiserade på villkor, avtal och frågor som gäller just dessa yrkesgrupper. Säljarnas arbetar aktivt för att hjälpa och utveckla medlemmarna i deras yrkesroller. Förbundets mål är att flytta fram säljarnas och marknadsförarnas positioner i samhället.


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.