2018-12-19 06:05Pressmeddelande

Sveriges mest frekventa säljpodd Snacka Sälj firar 100 avsnitt

Den dagliga podden Snacka Sälj! startade i våras och gick direkt upp till plats 6 på Itunes topplista, kategori näringsliv. Idag firar den 100 avsnitt!

Podden Snacka Sälj! har sedan starten i våras publicerat nya avsnitt i en rasande fart. Det som började med två avsnitt i veckan blev efter sommaren en daglig podd med ett nytt avsnitt varje vardag. Poddens mål är att genom korta avsnitt inspirera med konkreta säljtips, som man som säljare direkt kan prova.

- Gensvaret har varit över förväntan, berättar Säljarnas förbundsordförande Jan Zetterström, det är fantastiskt att vi enkelt kan dela med oss av så pass bra dagliga säljtips!

Snacka Sälj! gästas löpande av säljprofiler som Navid Fard, Patrik Nordkvist, Helena Lehmus och Ken Skoog. Det hundrade avsnittet gästas av ingen mindre än den populäre föreläsaren PG Wettsjö.

- Helt otroligt med 100 avsnitt och nedladdningsrekord varje månad, säger programledaren Tomas Tränkner, Snacka Sälj! har blivit en hyllning till säljyrket, det finns så mycket värde i bra säljare.

Snacka Sälj! fortsätter med nya avsnitt varje vardag under 2019.

Lyssna på avsnitt 100 av Snacka Sälj!


Om Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.