2013-10-04 15:33Pressmeddelande

Volvo V70 Årets tjänstebil 2013

null

För många säljare är tjänstebilen ett centralt arbetsredskap och många gånger även i stor utsträckning deras arbetsplats. Därför genomför Säljarnas Yrkesförbund varje år ett tjänstebilstest där säljare provkör, testar och utser årets tjänstebil.

Vinnare av Årets tjänstebil 2013 är Volvo V70. Juryns motivering lyder:

Volvo V70 har mycket hög komfort och praktiska funktioner. Allt har sin plats i en inredning med bland annat ny innovativ instrumentpanel. Kanske klassens säkraste bil, med högt krockskydd. Klassisk design, där en omgjord front och nytt bakparti ger en noblare framtoning. Sammanfattningsvis upplever juryn att en redan bra bil har blivit ännu bättre.

–  Testet är inte som de flesta andra biltester, säger Säljarnas ordförande Lennart Svahn. Våra tester utgår främst ifrån Säljarens yrkesbehov och fokuserar inte enbart på prestanda utan utgår mer ifrån det mänskliga perspektivet.

Bilarna som testats är volymbilar som är vanligast bland Säljarnas medlemmar, eftersom inköpspris, servicekostnader och totalekonomi är viktiga kriterier vid valet av tjänstebil.

Du kan läsa mer om Säljarnas tjänstebilstest och annan information om tjänstebilar på http://www.tjänstebilen.nu

Presskontakter

Lennart Svahn, Förbundsordförande

Telefon 072-726 63 53

Mailadress: lennart.svahn@saljarnas.com

Mats Lagunoff, Vice Förbundsordförande

Telefon 070-602 56 00

Mailadress: mats.lagunoff@nok.se


Fakta om yrkesförbundet Säljarnas  

Säljarnas är ett politiskt oberoende yrkesförbund med fackliga rättigheter för alla som arbetar med försäljning eller marknadsföring, såväl anställda som egenföretagare.  Förbundet är specialiserade på villkor, avtal och frågor som gäller just dessa yrkesgrupper. Säljarnas arbetar aktivt för att hjälpa och utveckla medlemmarna i deras yrkesroller. Förbundets mål är att flytta fram säljarnas och marknadsförarnas positioner i samhället.


Om Säljarnas

Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen är några av de ingredienser som gör vårt yrke så speciellt. Det är också därför Säljarnas valt att gå sin egen väg. Vi är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb som säljare. Vi kan din vardag Vi vänder oss uteslutande till dig som arbetar med försäljning och marknadsföring. Vi vet hur din vardag ser ut och är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. Därför kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation när du vill ha råd eller hjälp och ge dig det stöd och den trygghet du behöver – oavsett om du är anställd eller egenföretagare.